29.6.2016

Juhannus

Viivin kipulääkekuuri ja liikuntakielto on saatu päätökseen ja neiti on ollut nyt selvästi iloisempi ja enemmän oma itsensä. Treenitkin on saatu aluilleen tauon jälkeen ja Viivi on ollut intoa täynnä. Täytyypä kuvata treenejä pitkästä aikaa tännekin! 



Viivi oli juhannusta edeltävä torstaina hoidossa ollesaan satuttanut oikean polvensa johonkin terävään oksaan metsässä. Minulla loppui Kannuksessa kennelvuoro perjantaina ja lähdettiin viettämään juhannusta perinteiseen tapaan Saarijärvelle mökille sukulaisten kanssa. Viime vuonna Viivin juhannusta kiusasi korvan alla oleva hotspot ja nyt sitten haava polvessa! Niin kurjalta ja pahalta kun se tuntuikin, jouduin pitämään Viivin mökillä suurimman osan ajasta sisätiloissa tai liinassa kiinni. Uiminenkin piti raasulta kieltää. Onneksi Viivi sai kuitenkin paljon rapsutuksia ja huomiota ja pääsi kiertämään lenkkejä ihanissa maalaismaisemissa.

Mökillä ollessa haava pysyi hyvin ummessa, mutta kotiin tullessa se aukesi taas. Viivi nuoli sitä niin paljon, ettei se umpeutunut enää ollenkaan. Haava oli vielä niin kinkkisessä paikassakin, ettei sitä saanut sidottua mitenkään; kaikki sidosyritykset luiskahtivat pois. Niinpä haava pääsi tulehtumaan ja löydettiin itsemme taas eläinlääkäristä. Tällä kertaa antibioottikuuri ja päähän tötterö. Kaikkea sitä osaakin sattua tälle pöhkölle ♥














Lampunvarjostin



8 kommenttia:

  1. Ihana blogi, kuvissa on aina leppoisa tunnelma ja hyvä valaistus, ja tykkään myös kirjoitustyylistä. Viivi on kaunis kultainennoutaja, pikaista paranemista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ihanasta kommentista! :)

      Poista
  2. Aivan kertakaikkisen ihastuttavia kesäkuvia :)

    VastaaPoista
  3. Kauniita ja tunnelmallisia kuvia, ei voi valita vain yhtä lempparia!! (:

    VastaaPoista
  4. Liityin just äsken blogisi lukijaksi ja on kyllä kiva blogi ja ihania kuvia! <3
    Löysin tän blogin jotenkin salkkareitte kautta kun oli siitä postaus oli tosi kiva lukee sitä :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten kiva kuulla! :) Tervetuloa seuraamaan meidän seikkailuja!

      Poista

Kaikki rohkeasti kommentoimaan ! :)