14.5.2015

Kuulumiset kuvin + uusi banneri!

Blogi sai tänään uuden raikkaan bannerin, iso kiitos siitä Maisulle ! Mitäs tykkäätte? Blogin nykyisestä nimestä pidettiin niin kovasti, että se jää ennalleen :)

Puhelimeen on kertynyt taas paljon julkaisemattomia kuvia, joten ajattelin kertoa meidän kuulumiset niiden avulla.

1. Käytiin eläinlääkärissä ottamassa viralliset lonkka- ja kyynärkuvat. 2. Lausuntoa kuvista oli BB/00, eli terve tyttö.3. Kirpparilta tarttui mukaan Viiville pupu ja pitihän sille heti näyttää talon paras paikka. 4. Kaupan edessä odottelu on raskasta puuhaa.

1. Toukokuun kolmas ja yöllä satoi monta senttiä lunta. 2. Käytiin Vappu Cruisingissa ihmettelemässä kovaäänisiä autoja. Käytiin samassa tapahtumassa vuosi sitten ja on tainnut olla sosiaalistamisesta hyötyä, sillä ei jännittänyt yhtään. 3. Takapihan vihertävällä nurmikolla on ihana kelliä pitkän lenkin jälkeen. 4. Leskenlehdistä tehty kevään ensimmäinen seppele, jota kannettiin ylpeänä.

1. Viivin ylimääräiset röyhelöt ja olkatoppaukset sai kyytiä. 2. Itsenäinen koiruus talutti itse itseään auringon laskussa. 3. Joku valtasi heti aurinkotuolin takapihalla.. 4. Aamulenkillä jätskiä emännälle ja Siwan myyjiltä rapsutuksia Viiville.

1. Reipas pyykkiapuri. Aina pitää olla siellä missä muutkin. 2. Käytiin moikkaamassa lempeää jättiläistä. 3. Käytiin ihmettelemässä Suomen Tivolia kaupungissa. 4.  "Saisko herkkua?"





1. Kerran sylikoira aina sylikoira. 2. Kerjäämisen jalo taito aamupalalla. 3. Noutotreenin jäkeen väsynyt, mutta onnellinen koira. 4. Iltapalallakin joku hyppää aina omalle tuolilleen selän taakse ja laskee päänsä varovasti olkapäälle<3

1. Viivin mutanaamio... 2. ..ja Spa-hoito. Viivi ei voinut käsittää miksi halusin pestä sen lenkin jälkeen shamppoolla kaikkien hienojen hoitojen jälkeen. 3. Hakuruutua dameilla metsässä. Kivasti ollaan saatu hakuintoa ja nopeutta touhuun. 4. Käytiin ostamassa Mustista ja Mirristä uudet Hurtta Active-valjaat. Näistä lisää myöhemmin.


4 kommenttia:

  1. Voi vitsi täällä taas niin ällö suloisia kuvia ettei tosikaan! :D

    VastaaPoista
  2. Upea banneri! Paljon kivoja kuvia! Puhelimella on niin helppo ottaa kuvia, kun vain ottaa sen taskusta. Mulla on puhelimessa muutama tuhatta kuvia (muistikorttikin kännyllä et mahtuu enemmän kuvia).. äh pitäisi silti siivota sieltä kuvat pois :D
    Ja ihana video!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljon! Niin on, puhelimella tulee kuvailtua jatkuvasti :D Pitäisi muistaa pitää järkkäriäkin useammin matkassa mukana :)

      Poista

Kaikki rohkeasti kommentoimaan ! :)